Партньори

                                       

 

                                                             

 

 

 

 

ВЕРИГА АПТЕКИ SUBRA

Верига аптеки SUBRA предлагат голямо разнообразие от дермо козметика, хранителни добавки,лекарства и медицински изделия, а също и консултации от експрети.

BOBO ZANDER

BOBO ZANDER е моден бранд, който вдъхновява с удобство, естетика и качество. Линиите, които следва непрекъснатото се обновяват и включват винаги актуални модели, носещи духа на модните тенденции.

 

МARMAG

МARMAG е в строителния бранш от 1991г, като първоначалната и дейност е съсредоточена в производството на бетонни тухли и търговия със строителни материали.

KOVAFOAM

Kovafoam e водещ производител на полиуретанови пени в България, които се стремим да предложим на клиентите си продукти, които внасят съществена разлика в усещанията за комфорт и уют.

KAI GROUP

KAI Group e доказан лидер в производството на керамични плочки и гранитогрес както в България, така и на Балканския полуостров.

ТОКУДА БАНК

Токуда Банк АД е част от икономическата група Tokushukai Incorporated и има пълен лиценз, който й позволява да извършва в страната и чужбина всички сделки.

TIME SHOES BAGS

 TIME SHOES BAGS е фирма с приоритетно насочена дейност във внос на разнообразна гама от обувки, чанти, аксесоари и мъжки дрехи.

МЕБЕЛИ РАБЕЛС

Мебели Рабелс e производител на обзавеждане за частни и обществени сгради. През годините фирмата е реализирала обекти в категориите хотели и ресторанти, както и търговски сгради.